- Дата и час: 22 Ное 2024, 03:46 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Безлихвени заеми
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Безлихвени заеми
Здравейте , работя в фирма повече от 5 години.От 16 до 31 Март бях в платен отпуск , а от април месец съм в неплатен отпуск и в предизвестие за съкращение (от 1 Май )поради изв. положение . Искам да попитам да ли , ще мога да се възползвам от безлихвения кредит докато все още съм в неплатен отпуск и предизвестие за съкращение ?
- didko12
- Нов потребител
Re: Безлихвени заеми
Би следвало да няма проблем.
- katerinakuch
- Активен потребител
katerinakuch написа:Би следвало да няма проблем.
И откъде следва???
didko12 написа:Здравейте , работя в фирма повече от 5 години.От 16 до 31 Март бях в платен отпуск , а от април месец съм в неплатен отпуск и в предизвестие за съкращение (от 1 Май )поради изв. положение . Искам да попитам да ли , ще мога да се възползвам от безлихвения кредит докато все още съм в неплатен отпуск и предизвестие за съкращение ?
Обърнете внимание, че въпросните кредити са безлихвени (пи условие) и гарантирани от държавата (чрез ББР), но само това е различното. Иначе са като „нормалните” кредити. Търговската банка, през киято ще кандидатствате, ще прецени дали да,ви го отпусне.
До момента сте бил добър потенциален кредитополучател (е сте споменали доход и други кредити). Но сега - с това предизвестие и предстоящо прекратяване на ТД … Едва ли някоя банка ще отпусне кредит. Нямате доказуеми приходи за бъдещ период. Риска, да изпаднете в неплатежоспособност е много голям.
- jhoro
- Активен потребител
jhoro написа:katerinakuch написа:Би следвало да няма проблем.
И откъде следва???didko12 написа:Здравейте , работя в фирма повече от 5 години.От 16 до 31 Март бях в платен отпуск , а от април месец съм в неплатен отпуск и в предизвестие за съкращение (от 1 Май )поради изв. положение . Искам да попитам да ли , ще мога да се възползвам от безлихвения кредит докато все още съм в неплатен отпуск и предизвестие за съкращение ?
Обърнете внимание, че въпросните кредити са безлихвени (пи условие) и гарантирани от държавата (чрез ББР), но само това е различното. Иначе са като „нормалните” кредити. Търговската банка, през киято ще кандидатствате, ще прецени дали да,ви го отпусне.
До момента сте бил добър потенциален кредитополучател (е сте споменали доход и други кредити). Но сега - с това предизвестие и предстоящо прекратяване на ТД … Едва ли някоя банка ще отпусне кредит. Нямате доказуеми приходи за бъдещ период. Риска, да изпаднете в неплатежоспособност е много голям.
Нали държавата гарантира, че кредитът му ще бъде върнат? Какво й дреме на банката от кого ще си получи парите?
Друг е въпросът, че докато му разгледат документите, може да се окаже безработен и неотговарящ на условията.
- ilian_todorov
- Активен потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|