Здравейте,
Искам да попитам някой дали си е купувал хранителни добавки от този онлайн магазин ---------------. Гледам, че цените им са доста ниски спрямо другите търговци. Моля споделете ако имате информация. Благодаря ви предварително.
- Дата и час: 22 Ное 2024, 03:53 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Хранителни добавки на ниски цени
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Хранителни добавки на ниски цени
Последна промяна admin на 21 Апр 2020, 10:36, променена общо 1 път
Причина: комерсиален линк
- borislav12
- Нов потребител
Re: Хранителни добавки на ниски цени
Чувал съм негативни отзиви за тях. По-добре заложи на доверен сайт.
- optimeon
- Младши потребител
Благодаря Ви! Днес си поръчах два продукта на BSN:-------------. Казаха ми, че утре ще ми ги доставят. Като ги взема ще пиша да ви кажа дали всичко е наред. Лека вечер.
Последна промяна admin на 21 Апр 2020, 10:36, променена общо 1 път
- borislav12
- Нов потребител
Здравейте,
Днес ми доставиха продуктите. Всичко е наред. Имаше опция за преглед на пратката преди да я платя. Лека вечер.
Днес ми доставиха продуктите. Всичко е наред. Имаше опция за преглед на пратката преди да я платя. Лека вечер.
- borislav12
- Нов потребител
Здравейте, след като прочетох това ----------------------, искам да попитам от къде мога да намеря качествен серум с витамин Ц, който не е на безбожно висока цена? Някой ползвал ли е?
Последна промяна admin на 21 Апр 2020, 11:31, променена общо 1 път
- btrend
- Нов потребител
Здравейте,
Като хранителна добавка на основа протеин мога да препоръчвам тази, която изпозлвам аз самия от известно време насам, а именно ето този продукт - ---------------
Доброто при него, е че може да се ползва и като протеин за тренировки, и като добавка за организма, зависи какво искаш да постигнеш.
Надявам се да съм помогнал.
Като хранителна добавка на основа протеин мога да препоръчвам тази, която изпозлвам аз самия от известно време насам, а именно ето този продукт - ---------------
Доброто при него, е че може да се ползва и като протеин за тренировки, и като добавка за организма, зависи какво искаш да постигнеш.
Надявам се да съм помогнал.
Последна промяна admin на 21 Апр 2020, 11:31, променена общо 1 път
- imanolov
- Нов потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|