начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Не ми приемат жалбата !

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Не ми приемат жалбата !

Мнениеот hristo_hristov » 30 Юни 2016, 21:30

Здравейте, откраднаха ми коловете от лозето и аз съответно отидох в полицейското управление да подам жалба за кражба и там отказаха да я приемат, защото съм нямал свидетели ! Крадецът ги е откраднал пред свидетели, така ли си мислят те ? Защо за глупост е това ? Преди дни бях писал в този форум за едни роми, които живеят на нашата улица и буквално живеят от кражби и питах дали има процедура, по която да ги изгоним. Сега посегнаха и на мен и вече съм бесен. Моля ви, помогнете ми, какво да направя, да ходя ли пак в полицията и те имат ли наистина правно основание да не ми приемат жалбата, защото съм нямал свидетел.
hristo_hristov
Младши потребител

Re: Не ми приемат жалбата !

Мнениеот katerinakuch » 02 Юли 2016, 18:55

Катерина куч: Депозирайте жалба в Районна прокуратура по местоизвършване на деянието и поискайте да ви дадат входящ номер.
katerinakuch
Активен потребител

Назад към Общи дискусии