Здравейте,
имам вътрешно убеждение, че приходите от продажбата на винетки тази година, а както се знае и от предишни постоянно намалява, за това и се опитаха
да компенсират с това почти 30% увеличение, ясно е че приходите явно са намалявали за две години(2014/2015) с над 20%, и сега се опитват да компенсират. Понеже не могат да откажат обещаните приходите на нашият човек от печатницата , нямаше как да спрат още тази година с свинетката и да преминат към толл такси.
Та така изложено твърдо се съмнявам, че от 01.01.2017 ще има такова нещо като свинетка, първо защото е неефективно, второ идват избори и няма да дразнят хората.
И сега да дойдем да въпроса, ако не си купя свинетка за 100 лв. тази година 2016, може да ме глобят, ако ме проверят - 300 лв. Колко пъти
могат да ми наложат тази глоба, освен глобата има ли някаква друга санкция. Да речем, че отивам на море, спират ме и ме глобяват 300 лв. , след 2 седмици се връщам . пак ме спират, още една глоба ли ще ми наложат от 300лв. След като ме глобят да речем на изхода на София, може ли същият ден да ме глобят за същото нещо на входа на Стара Загора или на Ямбол?
След като ми напишат каквото там каквото се пише - кой ще ме принуди да платя тези 300 лв? Каква е давността на глобата?
- Дата и час: 23 Ное 2024, 02:57 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
винетки 2016
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
1 мнение
• Страница 1 от 1
1 мнение
• Страница 1 от 1
|
|