начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Мога ли да водя граждански процес?

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

RE: Мога ли да водя граждански процес?

Мнениеот радо » 09 Мар 2002, 14:52

леле!Кажи ми че не е вярно!Любомирова-ЮЛ:)))))))Колежке,ами това се учи още в 1 курс по ОТП!Добре колегите са ви насочили към Сталев,ама дори и само да прочетете ГПК, точно пък този проблем е от ясен по-ясен. Равесели ме:)))
радо

RE: RE: RE: RE: RE: kude da nameria...

Мнениеот радо » 09 Мар 2002, 14:55

Ами знам че има лекции на Конов в нета,ама къде-не ми е известно.Ако у4ите в СУ и сте 4 курс питайте колежките от платеното-те имат такива.Поне за 3-4 знам
радо

Мнениеот радо » 09 Мар 2002, 15:08

Любомирова,направих си труда да изчета целия форум само поради една причина-отдавна не бях се срещал с нещо толкова смешно.Как така ще станеш юридическо лице бре:)))Ти знаеш ли какво значи да регистрираш ЮЛ,а?Ако не ти се чете ОТП,то тогава прочети Мария Павлова! Би ми се искало да участваш по-често във форума.Става страшно весело!И кой си курс казваш? 4? p.s. То такива бисери,че според мен всички колеги които се опитват да ти кажат нещо май си губят времето:)))
радо

Мнениеот Иво » 09 Мар 2002, 18:06

ТОВА Е ВЪПРОС, КОЙТО ЦЕЛИ ДА ЗЛЕПОСТАВИ НОВ БЪЛГАРСКИ УНИВЕРСИТЕТ, И юриститеы които готви . АКО УВАЖАЕМАТА ЛЮБОМИРОВА Е НАИСТИНА СТУДЕТ ЗА ЧЕТВЪРТА ГОДИНА В НБУ, ТО ТОГАВА ЩЕ ЗНАЕ ЧЕ НЯМА ТАКОВА НЕЩО КАТО "ФАКУЛТЕТ ПО ПРАВО", А П р о г р а м а п р а в о КЪМ НБУ.
Иво

RE: RE: RE: RE: Мога ли да водя граждански процес?

Мнениеот Жоро » 11 Мар 2002, 22:47

Тук г-н Иванов нещо се обърка. Само юрисконсултите могат! Т.е. трябва да са назначени на такава длъжност.
Жоро

Предишна

Назад към Взаимопомощ