начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Проблем със срокове за ТЕЛК

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Проблем със срокове за ТЕЛК

Мнениеот venus_05 » 09 Ное 2024, 10:55

Добър ден, уважаеми юристи!
Ще съм благодарна , ако можете да ми помогнете.
Със заболяване съм.Явих се на ТЕЛК, решението обжалвах и НЕЛК отмени решението на ТЕЛК и го върна за ново разглеждане. Цялата процедура дотук отне 15 месеца, през които аз бях в готовност за всякакви допълнителни прегледи и изследвания, които могат да поискат.
В ел.система виждам сега, че имам дата за разглеждане на документите за 02.12, в очакване съм на писмо какви документи и прегледи ще искат да направя още. ( поне така пишеше в указанията на НЕЛК към ТЕЛК). Проблемът е, че аз от получаването на писмото ( в бъдещ момент) до 02.12 няма са мога да се снабдя с медицинските документи.
Моля, да ми помогнете - какъв е начина и на какво законово основание бих могла да искам удължаване на срока (насрочване на по-късна дата за разглеждане). (Все още не съм официално уведомена за датата на разглеждане и за исканите документи ).
Благодаря сърдечно, ако някой се отзове.
С уважение!
venus_05
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ