начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

ще ме пуснат ли на екскурзия изван BG

Казуси свързани с придобиване, установяване, освобождаване и възстановяване на гражданство. Статут. Визови проблеми.

ще ме пуснат ли на екскурзия изван BG

Мнениеот гост » 24 Окт 2005, 21:30

ако сам осъждан эа непредумишлено убийство(бях непълнолетен) и не сам си платил административното накаэание+раэноските по делото-400лв общо, но не съм бил в эатвора.
гост

Мнениеот bl » 24 Окт 2005, 23:05

трябва да провериш, дали си реабилитиран. Или дай повече информация за осъждането - кога е влязла в сила присъдата, за какво престъпление, каква е неговата правна квалификация и какво наказание ти е наложено. Имаш ли други осъждания?
bl

Re: ще ме пуснат ли на екскурзия изван BG

Мнениеот Гост » 25 Окт 2005, 12:41

[quote="гост"]ако сам осъждан эа непредумишлено убийство(бях непълнолетен) и не сам си платил административното накаэание+раэноските по делото-400лв общо, но не съм бил в эатвора.Съден сам за смъртен случай предеэвикан от автомовилна катастрофа,при коят0 аз сам вода4а на МПС-то(няма друго МПС на патя ,на 17год. сам,нямам книжка за никаква категория,загина майка ми, която беше на задната седалка на колата).Осъдиха ме на 18 год. (пълнолетен) эа непредумишлено убийство и наказанието ми е административно, глоба от 200лв. а после ми казаха че трябва да платя и 190лв , като раэноски по делото и след като платя обшто 390лв ще трябва да мине 1година за да получа свидетелство за съдимост.
Гост

Мнениеот гост » 25 Окт 2005, 12:49

[quote="Anonymous"][quote="гост"]ако сам осъждан эа непредумишлено убийство(бях непълнолетен) и не сам си платил административното накаэание+раэноските по делото-400лв общо, но не съм бил в эатвора.Съден сам за смъртен случай предеэвикан от автомовилна катастрофа,при коят0 аз сам вода4а на МПС-то(няма друго МПС на патя ,на 17год. сам,нямам книжка за никаква категория,загина майка ми, която беше на задната седалка на колата).Осъдиха ме на 18 год. (пълнолетен) эа непредумишлено убийство и наказанието ми е административно, глоба от 200лв. а после ми казаха че трябва да платя и 190лв , като раэноски по делото и след като платя обшто 390лв ще трябва да мине 1година за да получа свидетелство за съдимост.Сега сам на 19 и още не сам платил ништо поради финансови затроднения.
гост

Мнениеот Гост » 25 Окт 2005, 13:36

гост написа:
Anonymous написа:
гост написа:ако сам осъждан эа непредумишлено убийство(бях непълнолетен) и не сам си платил административното накаэание+раэноските по делото-400лв общо, но не съм бил в эатвора.Съден сам за смъртен случай предеэвикан от автомовилна катастрофа,при която аз сам водача на МПС-то(няма друго МПС на патя ,на 17год. сам,нямам книжка за никаква категория,загина майка ми, която беше на задната седалка на колата).Осъдиха ме на 18 год. (пълнолетен) эа непредумишлено убийство и наказанието ми е административно, глоба от 200лв. а после ми казаха че трябва да платя и 190лв , като раэноски по делото и след като платя обшто 390лв ще трябва да мине 1година за да получа свидетелство за съдимост.Сега сам на 19 и още не сам платил ништо поради финансови затруднения.
Гост

Мнениеот гост » 25 Окт 2005, 13:45

Не сам осъждан за ништо друго.
гост

Мнениеот Sluchaen » 27 Окт 2005, 18:42

Ne bi li mogal niakoi da otgovori na tozi vapros?
Men lichno mnogo me razvalnuva tova, koeto prochetoh?
Ne bihte li miogli da pomognete sas savet?
Sluchaen

Назад към Гражданство