начало

Кои грешки при отчитането на медицинска помощ извиняват лечебните заведения пред НЗОК Кои грешки при отчитането на медицинска помощ извиняват лечебните заведения пред НЗОК

Сигнал за незаконен строеж върху общи части в жил. сграда

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Сигнал за незаконен строеж върху общи части в жил. сграда

Мнениеот kateliboy » 04 Яну 2012, 12:19

Моля за съвет към кои контролни органи и как да се обърна за съдействие по премахване на построено помещение върху общи части в жилищен блок. Помещението е построено след въвеждане в експлоатация на сградата и е върху общи части от подземен паркинг в блока. Аз съм един от собствениците на едно от парко- местата, както и собственик на идеални части от общите части в подземния паркинг. Когато и който е решил да си го зида това помещение нито ме е търсил нито ме е питал за съгласието ми! А то е категорично отрицателно - моето парко-место е в непосредствено съседство с това помещение! Помещението се е появило по някое време през 2011 г. а сградата е предадена за ползване през 2008 г.
Благодаря!
kateliboy
Нов потребител

Re: Сигнал за незаконен строеж върху общи части в жил. сград

Мнениеот teogeo » 04 Яну 2012, 17:36

kateliboy написа:Моля за съвет към кои контролни органи и как да се обърна за съдействие по премахване на построено помещение върху общи части в жилищен блок. Помещението е построено след въвеждане в експлоатация на сградата и е върху общи части от подземен паркинг в блока. Аз съм един от собствениците на едно от парко- местата, както и собственик на идеални части от общите части в подземния паркинг. Когато и който е решил да си го зида това помещение нито ме е търсил нито ме е питал за съгласието ми! А то е категорично отрицателно - моето парко-место е в непосредствено съседство с това помещение! Помещението се е появило по някое време през 2011 г. а сградата е предадена за ползване през 2008 г.
Благодаря!

рДНСК като начало?
Аватар
teogeo
Активен потребител

Re: Сигнал за незаконен строеж върху общи части в жил. сград

Мнениеот kateliboy » 04 Яну 2012, 19:34

направих запитване през сайта на ДНСК, но още чакам отговор. Иска ми се максимално да си спестя разкарването между разните инстанции и да представя наведнъж всички нужни документи.
kateliboy
Нов потребител

Назад към Етажна собственост