Здравейте, моля да ми помогнете да реша следният проблем:
През месец Август 2005 година ми е съставен акт за нарушене по чл.140 ал.1 от ЗДвП и същия месец 2005 ми е издадено НП по чл.175 ал.1 т.1 от ЗДвП- глоба 100 лева и лишаване от право да правлявам МПС за срок от два месеца.
Преди месец ми изтиче СУМПС и 11.11.2009 подадох документи за издаване на ново. Гореописаното НП ми е връчено на 12.11.2009 година. На 16.11.2009 трябваше да си получа новото СУМПС, но в КАТ отказаха да ми го дадат, докато не подам жалаба, с което според мен нарушават ЗАНН. Моля за коментар и помощ.
- Дата и час: 24 Ное 2024, 01:25 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Противозаконно ли ми задържат СУМПС и какво е решението
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Противозаконно ли ми задържат СУМПС и какво е решението
Как нарушението през 2005г.,пък сега връчено НП?
Наложително е да се обърнете към адвокат и да му покажете документите.
КАТ може и на психотест да ви подложат.
Наложително е да се обърнете към адвокат и да му покажете документите.
КАТ може и на психотест да ви подложат.
- usra_ovcova
- Потребител
Говорих вече с няколко юристи, мненията и предложенията им са противоречиви.
Затова зададох въпроса си, ако някой има конкретен опит или добро предложение. Благодаря все пак.
Затова зададох въпроса си, ако някой има конкретен опит или добро предложение. Благодаря все пак.
- domakinbg
- Нов потребител
А кога е издадено НП? Има разлика м/у дата на издаване и дата на връчване.
- jocata
- Младши потребител
НП е издадено август 2005 година, а връчено ноември 2009 година.
- domakinbg
- Нов потребител
poli_g каза:
Красиво.
- plamen_penev
- Активен потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Административно право
|
|