начало

Внезапно почина окръжният прокурор на Кюстендил Ангел Байрактарски Внезапно почина окръжният прокурор на Кюстендил Ангел Байрактарски

НА ВНИМАНИЕТО НА КАТ!

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

НА ВНИМАНИЕТО НА КАТ!

Мнениеот КАТя » 21 Яну 2006, 02:18

Имам няколко предложения:
- смяната на контролните номера на колите да се извършва ежемесечно;
- застраховката срещу нашествие на извънземни да стане засължителна за всички водачи на МПС;
- и съответно задължителните технически прегледи да бъдат поне 4 - пролетен, летен, есенен и зимен. :idea:
КАТя

Мнениеот Teri » 21 Яну 2006, 12:36

Мисля, че предложенията ти са солидно обосновани, логични и напълно приложими, но съм сигурна, че КАТ може да има и още все така добри идеи :lol:
Дайте да им помогнем на хората, че не знам доколко мисленето им се отдава :!:
Teri

Мнениеот дикобраз » 21 Яну 2006, 15:01

катя явно не четеш вестници преди 6 месеца прословутия кесяков точно това предложи старите автомобили да минават 4 пъти годишно на ГТП
дикобраз

Мнениеот lordd » 21 Яну 2006, 21:43

така и трябва, но защо 4 пъти годишно, нека бъде 24 пъти
lordd
Нов потребител

Назад към Административно право