начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

КАТ!

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: КАТ!

Мнениеот novozagorski » 16 Мар 2010, 11:21

До Pimpel:
Колега, в какъв срок се произнесе съдийската комисия с окончателното си решение в твоя случай?
Моите нещо се бавят, пък делото беше преди 10 дни. Вчера се обаждах до АдмС, от деловодство ми отговориха, че няма решение... :roll:
novozagorski
Младши потребител

Мнениеот pimpel » 16 Мар 2010, 17:02

Срока за произнасяне на Адм. съд е 15дни, а на райнен 30дни-поне в моя случай бе така.

Сагата с КАТ-приключи-утре отивам да си взема СУМПС и КТ.
Поздрави!!!

п.п. Явно молбичката ми е свършила работа :wink:
pimpel
Младши потребител

Мнениеот novozagorski » 16 Мар 2010, 20:49

Поздравления за победата, колега! :wink: Само така срещу темерутската "машина" на държавата!
novozagorski
Младши потребител

Мнениеот hristo2834 » 17 Мар 2010, 14:34

Понеже се засегна този въпрос, при преминаване на КПП с МПС никой не иска СУМПС на шофйора. Поне на мен не ми се е случвало а често минавам и румъния и сърбия
hristo2834
Потребител

Предишна

Назад към Административно право