- Дата и час: 23 Ное 2024, 16:19 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
обжалване на наказателно постановление
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
обжалване на наказателно постановление
Колеги, предстои ми обжалване на наказателно постановление по ЗТИП в съда.Някой може ли подробно да обясни как протича такова дело, тъй като аз вече подадох писмено възражение в срок, което беше доста изчерпателно.Сега какво да говоря?Благодаря ви предварително.
- новачка
Re: малко разяснения
Уважаема Новачка,
Аз, без да сам такава новачка, признавам си, не зная кой ще да е този ЗТИП, ега ти!!?
Аз, без да сам такава новачка, признавам си, не зная кой ще да е този ЗТИП, ега ти!!?
- 444
В съдебното заседание:
Поддържам жалбата
Ще соча респ. няма да соча нови доказателства
Ако имаш доказателства за представяне пред съда и са в по-голям обем си подготви един опис към доказателствата
Ако се стигне до устни състезания-накратко можеш да изложиш това, което си поискала вече в жалбата или да си подготвиш писмени бележки, които да представиш след като си представиш исканията
Поддържам жалбата
Ще соча респ. няма да соча нови доказателства
Ако имаш доказателства за представяне пред съда и са в по-голям обем си подготви един опис към доказателствата
Ако се стигне до устни състезания-накратко можеш да изложиш това, което си поискала вече в жалбата или да си подготвиш писмени бележки, които да представиш след като си представиш исканията
- една
Всъщност не съм сигурна много ти ли обжалваш или насрещната страна обжалва, но това което ти написах е в случай, че ти си жалбоподател
- една
Абе най-лесно ще е , ако имаш възможност да влезеш в съдебната зала преди твоето дело и да погледаш как се развиват другите дела и веднага ще придобиеш представа
- една
Много благодаря за отговора.Едва ли ще мога да вляза преди това, но все пак благодаря.Аз съм тази, която ще обжалва.
- новачка
7 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Административно право
|
|