който е добър в областта на изпълнителните дела на ЧСИ.
Става въпрос за следното:
Бях купил една СИМ карта на Глобул с месечен абонамент.Тази карта я дадох впоследствие на мой приятел.Ползва я той,каквото я ползва и накрая ми "завещал" задължение от 290,00 лева.Адреса за получаването на фактурите,обаче ми беше различен от адреса на местоживеене.И така и не разбрах кога ГЛОБУЛ са ме осъдили,докато не ми се обадиха от кантората на ЧСИ че дължа общо 457 лв. с вкл съдебни разноски и разноските на ЧСИ.Отидох аз в неговата кантора и от там ми казахе,че мога да си погася задължението и на 3 вноски.Първите две си ги направих съвсем коректно,обаче за третата последна от 157 лева направо съм изумил.Това става през Юли.2007.От тогава до преди 10 дни никой от никъде не ме потърси.Преди десет дни ми идва куриер който ми носи призовака за принудително изпълнение.И какво да видя :вместо 157 лева съдия изпълнителя ми търси вече 1113,05.Сума СЕДЕМ пъти по-голяма от това което дължах преди 27 месеца.Аз от своя страна я внесох тази сума на каса по неговата сметка.Към настоящият момент имам удостоверение за прекратяване на изпълнителното дело и изисках сметка за извършените разходи от страна на ЧСИ,както е по закон.Този хубостник ми е фактурирал 30 призовки по 10 лева (а аз НИКОГА не съм получавал нищо от него,с изключение на тази призовка от преди 10 дни) и 30 запора по 15 лева.Аз на практика имам сметки само в две банки и те до сега не са били запорирани.
В тази връзка търся адвокат,който да се занимае с този случай,и ако "закона" позволява да подаде жалба от мое име с цел завеждане на дело.
- Дата и час: 24 Ное 2024, 02:02 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Търся адвокат от СОФИЯ....
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Търся адвокат от СОФИЯ....
Аз имам познат адвокат,който е спец срещу мобилни оператори и срещу незаконни действия на ЧСИ.Телефона му е в бележника ми,но не знам как да Ви го дам!? Пишете на chefo.1967@abv.bg
- usra_ovcova
- Потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Административно право
|
|