- Дата и час: 23 Ное 2024, 23:50 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ЗА МВР
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
16 мнения
• Страница 1 от 1
Re: ЗА МВР
Малко данни, никакви отговори...
- plamen_penev
- Активен потребител
Не му обръщайте внимание на този, filkos! Адвокати без клиентела дал Господ в изобилие... Просто дайте пояснения за вида на конкурса... Има и конкурси без задължения за назначаване...
- plamen_penev
- Активен потребител
конкурса е за длъжност по трудово правно правоотношение;единствено трябва да се изготви предложението за назначаване от униците от човешки ресурси и да се подпише от директора
- filkos
- Младши потребител
Доколкото съм запознат всички служащи в мвр ,трябва да са преминали обучение и да са получили звание за мвр,мисля че беше три месеца,това е било пречката.Има изпити и за стрелба и физични и още допълнителни.Но от друга страна несъм запознат,че първо се назначава,после се изкарва курса и изпитите,което не е логично ,но не съм полицай и немога да се изкажа крайнозапознато.
Кадровика не ви ли поиска 5 хиледарки Шегичка...щото съм чул че за футболист българин цената е 60 000 евро.И така..
Кадровика не ви ли поиска 5 хиледарки Шегичка...щото съм чул че за футболист българин цената е 60 000 евро.И така..
-
namakak - Потребител
namakak написа:Доколкото съм запознат всички служащи в мвр ,трябва да са преминали обучение и да са получили звание за мвр,мисля че беше три месеца,това е било пречката.Има изпити и за стрелба и физични и още допълнителни.Но от друга страна несъм запознат,че първо се назначава,после се изкарва курса и изпитите,което не е логично ,но не съм полицай и немога да се изкажа крайнозапознато.
Баце,
момичето ще е системен оператор, тоест ЛРТП.
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb
Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
-
doc03 - Активен потребител
Дос,и за тази позиция е обявен конкурс?????
За такава длъжност оператор не разбирам гл.букви,поясни,паспортния отдел неизисква горепосоченото,но и там се изисква само компетентност за компютърна грамотност,защото друг прави проучванията.За какво става въпрос?
Конкурс за нащракване на база данни ли?
За такава длъжност оператор не разбирам гл.букви,поясни,паспортния отдел неизисква горепосоченото,но и там се изисква само компетентност за компютърна грамотност,защото друг прави проучванията.За какво става въпрос?
-
namakak - Потребител
Нека отиде в "Човешки ресурси" и там ще получи нужната информация. Операторите в МВР са ЛРТП/лица работещи трудови правоотношения/, останалите са държавни служители.
- nik.petrov
- Нов потребител
namakak запита:
Изглежда, че работата на системния администратор (защото вероятно за такава длъжност става дума, не за "оператор"?) ви е точно толкова неясна, namakak, както и всичко останало.
Аз бих постъпил както съветва nik.petrov. Даже бих направил запитването в писмена форма, но в случая това май не е задължително... След това бих решавал дали да заведа дело в административния съд срещу бъдещия си началник (така се прави в правовата държава!) за "бездействие" или да си търся друга работа. Защото може и да са назначили вече някое наше момче... А може да става дума и за нещо съвсем различно? Добре е да има повече инфо за неназначаването.
- plamen_penev
- Активен потребител
направи запитване до човешки ресурси/свободна е длъжноста.Отговора е следният на базата на заповед на директор на служба в мвр:цитирам-да се прекрати назнчаването и израстването в категория и в степен и конкурсите за назначаване ако преди това има заповед за конкурс не се отнася.Тя влиза в сила от юни месец 2009
- filkos
- Младши потребител
О! Работата става сложна и интересна!
Тук възниква тогава следния (по-скоро няколко) основателен въпрос: защо и на какво основание е издадена въпросната заповед на "директор на служба в мвр". Възможно е това да е на основание някакво по-висшестоящо разпореждане. Възможно е да е на основание някаква вътрешноведомствена (и непубликувана!) инструкция. Възможно е и да е обикновен административен произвол. Всичко е възможно!
Все пак аз не схванах от цитирания текст тази заповед отнася ли се за конкурсите обявени и проведени преди нея или не се отнася... Така като чета - не се отнася... Май само е използвана "за отбиване на атаката"? Нека изясним този въпрос и ще направя предложение за действие!
Тук възниква тогава следния (по-скоро няколко) основателен въпрос: защо и на какво основание е издадена въпросната заповед на "директор на служба в мвр". Възможно е това да е на основание някакво по-висшестоящо разпореждане. Възможно е да е на основание някаква вътрешноведомствена (и непубликувана!) инструкция. Възможно е и да е обикновен административен произвол. Всичко е възможно!
Все пак аз не схванах от цитирания текст тази заповед отнася ли се за конкурсите обявени и проведени преди нея или не се отнася... Така като чета - не се отнася... Май само е използвана "за отбиване на атаката"? Нека изясним този въпрос и ще направя предложение за действие!
- plamen_penev
- Активен потребител
На базата на постановление №156/17,06,2009/държавен вестник от 23,06,2009год:не би трябвало да се отнася за предишни конкурси защото постановлението влиза в сила след като се обнародва
- filkos
- Младши потребител
Ммм даааа! Май ще трябва да изчака вашата позната да отмине бурята...
Резултатите от конкурса са си в сила, като чета, просто назначенията се отлагат за неопределено време...
Резултатите от конкурса са си в сила, като чета, просто назначенията се отлагат за неопределено време...
- plamen_penev
- Активен потребител
В МВР е такъв батак в момента, че .....
Общо взето от около година вътре се тресе ли тресе ли.... ама само със смяна на Директор на ОД не става, трябва и надолу
Общо взето от около година вътре се тресе ли тресе ли.... ама само със смяна на Директор на ОД не става, трябва и надолу
- nikiboy
- Потребител
nikiboy написа:В МВР е такъв батак в момента, че .....
Ха така !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
-
doc03 - Активен потребител
16 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Административно право
|
|