Бате, това за индивидуалната и генерална превенция- на нас ли?!?
Оставете колегата да съдейства, за да може водача да си упражни конституционно гарантираното право на жалба. / ей сега ще цъфне и Императора и ще се посмеем/.
Ставам дребнава, но ще го кажа инак- тежестта на доказване лежи върху АНО.
До тогава? - презумпцията ви е известна.
- Дата и час: 24 Ное 2024, 00:00 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Снимките като доказателство в Адм. процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
34 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Снимките като доказателство в Адм. процес
Чудя се какво правят хора като plamen_penev и nikiboy в такъв тясно специализиран форум. Какъв трябва да ти е проблема за да влезеш във "вълнуваща" тема като "Снимките като доказателство в Адм. процес" и да почнеш да ругаеш адвокатите и клиентите им с настървението на партиен секретар на ОФ сбирка
- dgeorgiev
- Потребител
Не се напъвайте много dgeorgiev... "чудя се" предполага умението да се мисли... а това, както вече забелязахме, не е силната ви страна... И оставете скелетите на бившите партийни секретари във вече далечното минало! Днес живеем в правова държава, ако и да не ни личи особено, предвид наличието на хора като вас...
С цялото ми уважение към личността ви!
С цялото ми уважение към личността ви!
- plamen_penev
- Активен потребител
А! Май настъпихме г-н Пенев по мазола!
Ето още нещо което да го накара да се замисли преди да пише глупости в юридически форум:
Глупакът се познава по два белега: говори неща, от които няма полза, и отговаря не на място.
(ПЛАТОН)
- dgeorgiev
- Потребител
Уважаеми колеги, моля, нека се изслушваме, а не да се обиждаме във форума! Всеки си има право на мнение, но нека не се мъчи да го налага и на останалите! Нали, скъпа?
Errare humanum est stultum est in errore perseverare.
-
andy70 - Потребител
Не! Хляб и зрелища! Първото избягвам, но виж второто е за предпочитане.
Лято е и страстите са за препоръчване... слънчев.
Лято е и страстите са за препоръчване... слънчев.
- Гост.
- Старши потребител
Винаги съм оценявал старанието ти да ми наложиш мнението си, скъпа! Но мисля, че съм малко стар за тези неща! А като говорихме за горещо лято и страсти, поздрави от морето!
-
andy70 - Потребител
Моите уважения към годините ти.
Пази се - от емоционални натоварвания и летни преживявания.
Старание?!? Моля, не се надценявай.
п.п. С оглед фактите, изнесени в предходния ти пост и предвид дължимото уважение към възрастта ти, в бъдеще ще опитам въздържание от всякакви действия по отношение ника andy70.
Моля, нека е двупосочно.
п.п. С оглед фактите, изнесени в предходния ти пост и предвид дължимото уважение към възрастта ти, в бъдеще ще опитам въздържание от всякакви действия по отношение ника andy70.
Моля, нека е двупосочно.
- Гост.
- Старши потребител
Май ставаме вече двама тук с наложена забрана
- plamen_penev
- Активен потребител
poli_g написа::roll: Моите уважения към годините ти.
Моля, нека е двупосочно.
Скъпа, ако действително изглеждаш така, както на снимката, моля, не се въздържай от действия спрямо моята скромна личност! Атака! Ще го преживея! Явно сме на едни години!
-
andy70 - Потребител
dgeorgiev написа:Чудя се какво правят хора като plamen_penev и nikiboy в такъв тясно специализиран форум. Какъв трябва да ти е проблема за да влезеш във "вълнуваща" тема като "Снимките като доказателство в Адм. процес" и да почнеш да ругаеш адвокатите и клиентите им с настървението на партиен секретар на ОФ сбирка
И аз се чудя как може адвокат да зададе такъв смешен въпрос, ама изглежда толкова сте компетентен.
Сега ми кажете г-н Георгиев, къде в правилата на форума пише, че е само за завършили юристи? Сега ми кажете, Вие г-не прочетохте ли правилата на форума или като Вашият приятел "паркирате наизуст" във форума?
Моля админа да ми каже, дали съм желан тук - като първо прочете съобщенията ми!
Жалко, жалко че има ....... сред Вас уважаеми юристи - едната си показа ........
Последна промяна consultant на 31 Юли 2009, 09:59, променена общо 1 път
Причина: ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА ИЗИСКВАТ ДА СЕ СПАЗВА ДОБРИЯ ТОН!
Причина: ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА ИЗИСКВАТ ДА СЕ СПАЗВА ДОБРИЯ ТОН!
- nikiboy
- Потребител
nikiboy каза:
Моля админа да ми каже, дали съм желан тук - като първо прочете съобщенията ми!
Моля, не се нервете nikiboy! Просто многоучения dgeorgiev малко се е пообъркал или не чете всичко, а само собствените си текстове и не само не е чел правилата на форума, но и не е забелязал, че има специален раздел в него - "Само за юристи"
- plamen_penev
- Активен потребител
Странното е с каква предубеденост се дават становища за действията на някои.
Всеки има право да си търси правата, ако реши, че някой му ги е нарушил.
Аз съм на принципа на по-малкото пари (или както му казват Корупция, навсякъде я има)
Не е редно да съдите човека без да знаете фактите. Спрял, паркирал и т.н.
Човека е спрял, за да остави болната си майка и да качи инвалидния й стол. Слиза и гледа колата я няма.
Пак ли ще го ругаете тук?
А какво е Вашето мнение за тези дето си слагат фуражките по предните стъкла? Дали няма избирателност на действието?
Лек ден.
Всеки има право да си търси правата, ако реши, че някой му ги е нарушил.
Аз съм на принципа на по-малкото пари (или както му казват Корупция, навсякъде я има)
Не е редно да съдите човека без да знаете фактите. Спрял, паркирал и т.н.
Човека е спрял, за да остави болната си майка и да качи инвалидния й стол. Слиза и гледа колата я няма.
Пак ли ще го ругаете тук?
А какво е Вашето мнение за тези дето си слагат фуражките по предните стъкла? Дали няма избирателност на действието?
Лек ден.
- kinshasa
- Потребител
kinshasa -
по-често виждам намазини джипове паркирани по тротоарите отколкото коли с фуражки по стъклата....
по-често виждам намазини джипове паркирани по тротоарите отколкото коли с фуражки по стъклата....
- nikiboy
- Потребител
34 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Назад към Административно право
|
|