Zdraveite,
Dali niakoi znae kak to4no moga da objalvam nakazatelno postanovlenie na KAT? Molia vi ako niakoi e objalval pratete go na maila, triabva mi kato forma. Blagodaria!
r.marinov@lex.bg
- Дата и час: 23 Ное 2024, 16:24 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Kak se objalva Nakaz. postanovlenie na KAT?
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Kak se objalva Nakaz. postanovlenie na KAT?
s iskova molba do raionen sad. Obrazecat struva pari, zashtoto zavisi kak shte go podadesh i kakvo shte pishe v nego za da spechelish deloto
- shisha
Kak izglejda tazi molba? Kolko pari priblizitelno? Akta mi e za slednite naru6enia: 1. Karam s tumni stukla; 2. Bez kolan. 6te objalvam nak. postanovlenie, za6toto iskat da mi vzemat knijkata poradi lipsa na to4ki, a mi kazaha 4e ako objalvam, 6te mi ia vurnat dokato izleze re6enie. Estestveno do togava 6te si opravia to4kite, taka 4e dori da zagubia deloto, ne e osobeno vajno.
Mislia da objalvam tova 4e ako naistina stuklata mi sa tumni, to kak puk sa me videli 4e sum bez kolan i obratnoto. Za informacia, minah kanali s kolata i stuklata ne sa tumni.
Mislia da objalvam tova 4e ako naistina stuklata mi sa tumni, to kak puk sa me videli 4e sum bez kolan i obratnoto. Za informacia, minah kanali s kolata i stuklata ne sa tumni.
- r.marinov
- Нов потребител
Ти му прати една "искова молба", вместо жалба, пък съдията само като я види как е озаглавена, трудно ще му е да чете какво пише в нея. Пък и пари седнал да иска...
- kazuist
Пише се жалба. А в твоя случай май не можеш да минеш и без адвокат.
- dani
- Младши потребител
Първо гледай да не си изпуснеш срока за жалбата, който е седемдневен от връчването на НП. После си хвани адвокат, ама ама гледай да не е някакъв дето ще ти напише искова молба, щети вземе пари за ДТ- дето я няма и хонорар - повече от глобата. За успокоение - обикновенно падат заради процесуални нарушения, но това много да не те успокоява. Успех!
-
scribtor - Потребител
Вижте сега проблемът ви не е само в жалбата... става дума за съдебен процес все пак, не е само подаване на документи.
Моля да не го приемате лично но проблемът ви има и една друга страна:
Днес гледах един човечец, който беше решил да се оправя сам - в случай аналогилен на вашия, ами какво да ви кажа - за всяка работа си има специалисти -ако не знаете английски няма да се опитвате да го говорите предполагам...
с правото е същото - термините са повече от запетайките в текста, немалко от общопотребимите думи имат малко по-различно значение от това което влагат хората в свободен разговор - ако искате да се излагате това е начина... ако искате да раздразните съдията - бинго - точно това е начина...
Влезте и в едно две съдебни заседания и ако от това което видите и чуете разбирате над 80% от смисъла на това кой какво казва и защо го казва... е тогава може би в този случай не ви трябва адвокат, ...но само тогава и само може би.
Успех на делото,
ако не сте пропуснали срока за обжалване разбира се.
С най-добри чувства: А.
Моля да не го приемате лично но проблемът ви има и една друга страна:
Днес гледах един човечец, който беше решил да се оправя сам - в случай аналогилен на вашия, ами какво да ви кажа - за всяка работа си има специалисти -ако не знаете английски няма да се опитвате да го говорите предполагам...
с правото е същото - термините са повече от запетайките в текста, немалко от общопотребимите думи имат малко по-различно значение от това което влагат хората в свободен разговор - ако искате да се излагате това е начина... ако искате да раздразните съдията - бинго - точно това е начина...
Влезте и в едно две съдебни заседания и ако от това което видите и чуете разбирате над 80% от смисъла на това кой какво казва и защо го казва... е тогава може би в този случай не ви трябва адвокат, ...но само тогава и само може би.
Успех на делото,
ако не сте пропуснали срока за обжалване разбира се.
С най-добри чувства: А.
- Anastassia Terzieva
7 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Административно право
|
|