начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Promeni v obstojatelstvata na OOD

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Promeni v obstojatelstvata na OOD

Мнениеот julie » 07 Фев 2002, 21:58

Kakvi sa neobhodimite dokumenti za registrirane na nov sadrujnik,kojto zakupuva dial ot star sadrujnik? kakvo predstavliava dogovora za prodajba na drujestven dial/primeren text/
julie

RE: Promeni v obstojatelstvata na OOD

Мнениеот muncho » 08 Фев 2002, 09:44

To zavisi ot tova koi sa sadrujnicite i pr. Nakratko trjabva da gi ima slednite dokumenti (neka njakoj da dopalni, ako sam propusnal): 1. Molba do Obshtoto sabranie na drujestvoto za priemane na nov sadrujnik 2. Protokol ot Obshtoto sabranie s reshenie za priemane na novija sadrujnik 3. Dogovor za pokupko-prodajba na djalove - notarialno zaveren 4. Podpisan nov drujestven dogovor - veche i ot novija sadrujnik 5. Zajavlenie do registarnija sad za vpisvane na novite obstojatelstva 6. Belejki za plateni darjavni taxi - 21,50 lv. za vpisvane na novite obstojatelstva i za prepis ot sadebnoto reshenie i 25 lv. za publikacijata v DV A za primeren text na dogovora za pokupko-prodajba... E, nali i advokatite trjabva da jivejat ot neshto :-)
muncho

RE: Promeni v obstojatelstvata na OOD

Мнениеот naj-dobrata » 09 Фев 2002, 21:19

kolejke,neka Mucho da se pravi na vajen,no znajte,4e dogovorat za pokupko-prodajba na drujestven dial si e po forma 4ist dogovor za naj-obiknovena pokupko-prodajba.No neka se izkajat po vaprosa i drugi kolegi.
naj-dobrata

RE: RE: Promeni v obstojatelstvata na OOD

Мнениеот muncho » 09 Фев 2002, 22:05

Saglasen sam, che dogovorat si e naj-obiknoven - moje i 3 reda da bade, moje i 30 str. Kato vseki dogovor. Ne sam goljam fen na tipovite dogovori - predimstvoto im e, che sa evtini. Nedostatakat - che mogat da kostvat na stranite posle golemi glavobolija, zashtoto ne sa saobrazeni s konkretnija sluchaj. Vijdal sam tipovi zapisi na zapoved, kadeto creditorat se podpisva na izdatel ili vmesto EGN na dlajnika pishat EGN na izp. director na kreditora i pr. Vseki sam da si preceni da polzuva li tipov dogovor ili ne. Ako kolejkata naj-dobrata ima njakoj tipov dogovor - da go pusne na juli po maila. Ili da go kachi tuk. Muncho Vajni :-)
muncho

Назад към Търговско право