- Дата и час: 04 Дек 2024, 21:00 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ОТ ДВА МЕСЕЦА СЪМ ЮРИСКОНСУЛТ НА ОЩИНА МОЛЯ ДАЙТЕ МИ ПРИМЕРН
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
ОТ ДВА МЕСЕЦА СЪМ ЮРИСКОНСУЛТ НА ОЩИНА МОЛЯ ДАЙТЕ МИ ПРИМЕРН
ОТ ДВА МЕСЕЦА СЪМ ЮРИСКОНСУЛТ НА ОЩИНА МОЛЯ ДАЙТЕ МИ ПРИМЕРНИ ОБРАЗЦИ НА ПРОЦЕДУРА ЗА КОНЦЕСИЯ МНОГО СЪМ ЗЛЕЕЕ МОЛЯ ЗА ПОМОЩ
- ЛОРА
Нямаш ли "Апис" или "Сиела"?Задай за търсене в една от двете в "процедури"ситема "концесия" и ще излязат достатъчно резултати.
- vokil
- Младши потребител
Аз съм юрисконсулт от година, но винаги се намира нещо което не знаеш и ти трябва съвет.
Спезиално с концесии не съм се занимавала, но потърси в интернет.
Н-р виж на адрес: http://66.249.93.104/search?q=cache:Gf_ ... 1%8F&hl=bg
Спезиално с концесии не съм се занимавала, но потърси в интернет.
Н-р виж на адрес: http://66.249.93.104/search?q=cache:Gf_ ... 1%8F&hl=bg
- Галя
И не се обезсърчавай от заядливия тон на горния "гост". Забелязала съм, че тук много рядко някой ти оказва наистина помощ. Повечето се заяждат, правят се на велики, търсят и най-малкия пропуск за да ти се надсмеят. Явно това е начина, захлупени от собственото си мизерно съществувание, да пуснат своето анонимно гласче и да се издигнат в собствените си очички.
- Галя
Какви концесии бре,то останали още публична общинска собственост където да не е предоставена?
А иначе по същество препоръчвам ви да се запознаете с "Договорът за концесия" монография на почитаемия доц.Ив.Русчев, мисля че ще ви е от полза и все пак помнете защитавате интерес на общината,така че се постарайте га ги изпипате нещата.Може да се запознаете с договори с предмет концесия на публична държавна собственост,примерно, онази концесия на Ники Василев.... за летището в Бургас....брррррр
А иначе по същество препоръчвам ви да се запознаете с "Договорът за концесия" монография на почитаемия доц.Ив.Русчев, мисля че ще ви е от полза и все пак помнете защитавате интерес на общината,така че се постарайте га ги изпипате нещата.Може да се запознаете с договори с предмет концесия на публична държавна собственост,примерно, онази концесия на Ники Василев.... за летището в Бургас....брррррр
- Гост
Какви концесии бре,то останали още публична общинска собственост където да не е предоставена?
- Гост
благодаря
мерси на всички които се отзоваха и не позволиха да ме уволнят и да ми се пръсне сърцето:):):) намерих за концесиите достатъчно
- Лора
Горко на общината в която си.
И тук в нашата община имаме си една досущ като тебе. Много е добричка по “кашите”. За изготвянето на една заповед се наложи да искам копие от областния юрисконсулт и като и е занесох, та тя не можа дори да е препише. И сега аз обикновения гражданин си бия главата заради нейното незнание и некадърност. Защото заповедта стои не изпълнена заради една пропусната дума.
Абе момиче след като си нямаш и понятие от право започни като помощник юрист. Защо трябва да страдаме ние гражданите.
Юрисконсулта е отговорна задача. Имате право без юридическия стаж от 2 г. които се изисква от закона, да защитавате нечии права съда. Искам да ти цитирам думите на юрисконсулта на община З...................д. “тук е най-добрата школа за единна бъдеще адвоката” ‘” няма спад на клиенти след всяко изгубено дело”
Така е, но потърпевши сме гражданите на тази община.
И тук в нашата община имаме си една досущ като тебе. Много е добричка по “кашите”. За изготвянето на една заповед се наложи да искам копие от областния юрисконсулт и като и е занесох, та тя не можа дори да е препише. И сега аз обикновения гражданин си бия главата заради нейното незнание и некадърност. Защото заповедта стои не изпълнена заради една пропусната дума.
Абе момиче след като си нямаш и понятие от право започни като помощник юрист. Защо трябва да страдаме ние гражданите.
Юрисконсулта е отговорна задача. Имате право без юридическия стаж от 2 г. които се изисква от закона, да защитавате нечии права съда. Искам да ти цитирам думите на юрисконсулта на община З...................д. “тук е най-добрата школа за единна бъдеще адвоката” ‘” няма спад на клиенти след всяко изгубено дело”
Така е, но потърпевши сме гражданите на тази община.
- Гражданин
В Апис всичко е обяснено. Ако имаш проблеми ми пиши на еvelin@lex.bg, аз също работя, като юрисконсулт и може да измислим нещо.
- evelin
- Нов потребител
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
|
|