начало

Без вина наказан чрез съсобственост с държавата – ефект от разнородната практика по чл. 343б, ал. 5 НК Без вина наказан чрез съсобственост с държавата – ефект от разнородната практика по чл. 343б, ал. 5 НК

ОТ ДВА МЕСЕЦА СЪМ ЮРИСКОНСУЛТ НА ОЩИНА МОЛЯ ДАЙТЕ МИ ПРИМЕРН

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ОТ ДВА МЕСЕЦА СЪМ ЮРИСКОНСУЛТ НА ОЩИНА МОЛЯ ДАЙТЕ МИ ПРИМЕРН

Мнениеот ЛОРА » 20 Яну 2006, 12:43

ОТ ДВА МЕСЕЦА СЪМ ЮРИСКОНСУЛТ НА ОЩИНА МОЛЯ ДАЙТЕ МИ ПРИМЕРНИ ОБРАЗЦИ НА ПРОЦЕДУРА ЗА КОНЦЕСИЯ МНОГО СЪМ ЗЛЕЕЕ МОЛЯ ЗА ПОМОЩ
ЛОРА

Мнениеот Гост » 20 Яну 2006, 12:47

Що е туй "ощина", бре?
Гост

Мнениеот vokil » 20 Яну 2006, 12:54

Нямаш ли "Апис" или "Сиела"?Задай за търсене в една от двете в "процедури"ситема "концесия" и ще излязат достатъчно резултати.
vokil
Младши потребител

Мнениеот Галя » 20 Яну 2006, 12:56

Аз съм юрисконсулт от година, но винаги се намира нещо което не знаеш и ти трябва съвет.
Спезиално с концесии не съм се занимавала, но потърси в интернет.
Н-р виж на адрес: http://66.249.93.104/search?q=cache:Gf_ ... 1%8F&hl=bg
Галя

Мнениеот Галя » 20 Яну 2006, 12:58

Виж и тук, в тази наредба:
http://www.shoumen.bg/doc/99217.htm
Галя

Мнениеот Галя » 20 Яну 2006, 13:07

И не се обезсърчавай от заядливия тон на горния "гост". Забелязала съм, че тук много рядко някой ти оказва наистина помощ. Повечето се заяждат, правят се на велики, търсят и най-малкия пропуск за да ти се надсмеят. Явно това е начина, захлупени от собственото си мизерно съществувание, да пуснат своето анонимно гласче и да се издигнат в собствените си очички.
Галя

Мнениеот Гост » 20 Яну 2006, 13:09

Аз съм един от хората, които работят по процедурите за концесии на Сиела. Тъй като още не съм разработил материалите относно общинските концесии, питайте какво точно ви трябва. Ако е повечко, ще търсим начин за обмен на данни по мейла. Успех!
Гост

Мнениеот Гост » 20 Яну 2006, 13:21

Какви концесии бре,то останали още публична общинска собственост където да не е предоставена?
А иначе по същество препоръчвам ви да се запознаете с "Договорът за концесия" монография на почитаемия доц.Ив.Русчев, мисля че ще ви е от полза и все пак помнете защитавате интерес на общината,така че се постарайте га ги изпипате нещата.Може да се запознаете с договори с предмет концесия на публична държавна собственост,примерно, онази концесия на Ники Василев.... за летището в Бургас....брррррр
Гост

Мнениеот Гост » 20 Яну 2006, 13:21

Какви концесии бре,то останали още публична общинска собственост където да не е предоставена?
А иначе по същество препоръчвам ви да се запознаете с "Договорът за концесия" монография на почитаемия доц.Ив.Русчев, мисля че ще ви е от полза и все пак помнете защитавате интерес на общината,така че се постарайте га ги изпипате нещата.Може да се запознаете с договори с предмет концесия на публична държавна собственост,примерно, онази концесия на Ники Василев.... за летището в Бургас....брррррр
Гост

благодаря

Мнениеот Лора » 21 Яну 2006, 19:13

мерси на всички които се отзоваха и не позволиха да ме уволнят и да ми се пръсне сърцето:):):) намерих за концесиите достатъчно
Лора

Мнениеот Гражданин » 24 Яну 2006, 19:27

Горко на общината в която си.
И тук в нашата община имаме си една досущ като тебе. Много е добричка по “кашите”. За изготвянето на една заповед се наложи да искам копие от областния юрисконсулт и като и е занесох, та тя не можа дори да е препише. И сега аз обикновения гражданин си бия главата заради нейното незнание и некадърност. Защото заповедта стои не изпълнена заради една пропусната дума.
Абе момиче след като си нямаш и понятие от право започни като помощник юрист. Защо трябва да страдаме ние гражданите.
Юрисконсулта е отговорна задача. Имате право без юридическия стаж от 2 г. които се изисква от закона, да защитавате нечии права съда. Искам да ти цитирам думите на юрисконсулта на община З...................д. “тук е най-добрата школа за единна бъдеще адвоката” ‘” няма спад на клиенти след всяко изгубено дело”
Така е, но потърпевши сме гражданите на тази община.
Гражданин

Мнениеот Гост » 26 Яну 2006, 18:24

:))))))))
Гост

Мнениеот Гост » 26 Яну 2006, 18:24

:)))))))) :twisted: :P
Гост

Мнениеот Никой » 26 Яну 2006, 18:44

А нямаш ли колеги, но питайки ги тях рискуваш да ти подадат грешна информация и да те въведат в заблуждение и после да ти гледат сеира, за това по-добре се порови и ще откриеш сама.
Никой

Мнениеот Гост » 26 Яну 2006, 18:46

Gledahte li v4era ALF?
Гост

Мнениеот Гост » 27 Яну 2006, 09:37

Всеки ден го гледам - и там пада голем смех!
Гост

Мнениеот evelin » 27 Яну 2006, 11:08

В Апис всичко е обяснено. Ако имаш проблеми ми пиши на еvelin@lex.bg, аз също работя, като юрисконсулт и може да измислим нещо.
evelin
Нов потребител

Мнениеот Гост » 27 Яну 2006, 12:32

evelin написа:В Апис всичко е обяснено. Ако имаш проблеми ми пиши на еvelin@lex.bg, аз също работя, като юрисконсулт и може да измислим нещо.

Ако и ти гледаш Алф ...
Гост

Мнениеот Гост » 27 Яну 2006, 14:26

aha...
Гост

Мнениеот Гост » 28 Яну 2006, 14:01

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Гост

Следваща

Назад към Търговско право