начало

Обявиха конкурси за повишаване в гражданските и наказателните отделения на окръжните съдилища Обявиха конкурси за повишаване в гражданските и наказателните отделения на окръжните съдилища

Evtina Registracia

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Druga Evtina Registracia

Мнениеот йончев » 18 Ное 2004, 18:19

ООД, ЕООД - всичко 800лв. - 3-5дни
йончев

Re: Evtina Registracia

Мнениеот йончев » 18 Ное 2004, 18:22

Благодаря за пожеланията! Дай Боже всеки му!
обяснете ми.....аз се занимавам близо 2-3години с ретистрации, но не съм срещал в тарифата възнаграждение за прид НОИ, данъчни, Булстат - само съдебна 100лв..........
йончев

Мнениеот Anastassia.Terzieva » 19 Ное 2004, 00:43

ami tova si e predstavitelstvo pred administrativem organ, toest niakolko takiva, plyus izgotvianhe na dokumentaciata... za tiah obache si ima tarifa...
Аватар
Anastassia.Terzieva
Потребител

Мнениеот shveda » 19 Ное 2004, 21:33

И според мен е така.
shveda
Потребител

Мнениеот lawyer2 » 22 Ное 2004, 14:47

Такава информация не се дава на всеки........
lawyer2
Младши потребител

Мнениеот Pitanka » 22 Ное 2004, 15:20

Вярно е, че има минимум, под който адвокатите не е не само незаконосъобразно, но и морално спрямо колегите,да падат. Какво обаче видях преди 2-3 месеца в Интернет- сайт на някаква фирма-не на адвокати, а на някакви други "специалисти", които предлагаха услуги с вкл. регистрация на БУЛСТАТ, в НОИ, в дан. администрация срещу сумата от 70\седемдесет\ лева за ООД и ЕООД!!!! Виждате ли кой подбива цените?! Само да добавя, че на сайта им пишеше"нотарялна " заверка. И на хорицата, които ако искат да си основат юр. лице, им се струва много да платят 300 лв. на адвоката, защото може да им се свърши уж същата работа за 70 лв. Може би законът трябва да забрани други лица освен адвокати да участват в регистрацията на юридически лица и ЕТ?
Pitanka

Мнениеот бедна » 22 Ное 2004, 20:04

Колеги не Ви ли е срам и не уважавате ли себе си, че се съгласявате да работи без пари. Заради такива като Вас наредбата за минималните адвокатски възнаграждения става абсолютно излишна или просто не сте я чели, а още по-малко уважавате себе си, професията си, какво остава за колегите си... Трагедия
бедна

Предишна

Назад към Търговско право