- Дата и час: 03 Дек 2024, 17:15 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Evtina Registracia
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Evtina Registracia
Благодаря за пожеланията! Дай Боже всеки му!
обяснете ми.....аз се занимавам близо 2-3години с ретистрации, но не съм срещал в тарифата възнаграждение за прид НОИ, данъчни, Булстат - само съдебна 100лв..........
обяснете ми.....аз се занимавам близо 2-3години с ретистрации, но не съм срещал в тарифата възнаграждение за прид НОИ, данъчни, Булстат - само съдебна 100лв..........
- йончев
ami tova si e predstavitelstvo pred administrativem organ, toest niakolko takiva, plyus izgotvianhe na dokumentaciata... za tiah obache si ima tarifa...
-
Anastassia.Terzieva - Потребител
И според мен е така.
- shveda
- Потребител
Такава информация не се дава на всеки........
- lawyer2
- Младши потребител
Вярно е, че има минимум, под който адвокатите не е не само незаконосъобразно, но и морално спрямо колегите,да падат. Какво обаче видях преди 2-3 месеца в Интернет- сайт на някаква фирма-не на адвокати, а на някакви други "специалисти", които предлагаха услуги с вкл. регистрация на БУЛСТАТ, в НОИ, в дан. администрация срещу сумата от 70\седемдесет\ лева за ООД и ЕООД!!!! Виждате ли кой подбива цените?! Само да добавя, че на сайта им пишеше"нотарялна " заверка. И на хорицата, които ако искат да си основат юр. лице, им се струва много да платят 300 лв. на адвоката, защото може да им се свърши уж същата работа за 70 лв. Може би законът трябва да забрани други лица освен адвокати да участват в регистрацията на юридически лица и ЕТ?
- Pitanka
Колеги не Ви ли е срам и не уважавате ли себе си, че се съгласявате да работи без пари. Заради такива като Вас наредбата за минималните адвокатски възнаграждения става абсолютно излишна или просто не сте я чели, а още по-малко уважавате себе си, професията си, какво остава за колегите си... Трагедия
- бедна
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|