- Дата и час: 22 Ное 2024, 19:31 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
регистрация на оод
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
регистрация на оод
Здравейте, искам да регистрирам ООД. Един адвокат ми препоръча именно този вид дружество пред ДЗЗД, защото имало предимства, било с ограничена отговорност. Фирмата ще бъде с дейнот компютри-ремонти и други услуги, включително програмиране. Понеже съм малко гола вода в тази област можете ли от опит да ми кажете какво е по-добре да регистрирам и защо? Също, препоръчаха ми да отида на място в търговския регистър и да подам документите там. Можете ли да ми кажете какви точно декларации се попълват и също колко време ще отнеме? Мога ли да използвам услугите на счетоводител за тази работа? Благодаря ви.
- stefan.troplev
- Нов потребител
Re: регистрация на оод
Тази услуга е от категорията на юридическите такива и следва да се обърнете към адвокат или поне юрист. Счетоводител ще Ви трябва след като вече сте регистрирали дружеството. Въпросните "декларации" са документи, които са изчерпателно изброени в ТЗ и се изготвят от юристи, а ходенето в Агенцията е архаичен метод. Повечето адвокати разполагат с електронен подпис, а това спестява и част от държавната такса освен чакане по опашки и време.
Успех в начинанието!
Успех в начинанието!
- hristina_
- Младши потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|