начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

СОЛИДАРНОСТ на задължения с наемател към ЕВН

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

СОЛИДАРНОСТ на задължения с наемател към ЕВН

Мнениеот klintan66 » 06 Апр 2015, 12:46

Здравейте!

Предстои ми отдаване на едно помещение под наем.
Естествено в ЕВН нещата пак са усложняват...
Тъй като не успях на сайта има да открия ясна информация задавам въпроса си тук-

При смяна на титуляра на партидата ЕВН изискват да се подпише и декларация за солидарност с наематаля "за да можели да си вземат парите от мен , а аз да го съдя ако съм искал " - думи на една от служителките в инф. център.
Интересува ме това законно ли е и има ли го в публикувани правила на ЕВН ?

И още още един въпрос пак за ЕВН -
Колко е най- ниската възможна тарифа за присъединяване ,за най-ниската консумация на обект . Примерно 1 kW.За павилион за вестници става въпрос. За една крушка от 100W и едно радио.

Благодаря предварително!
klintan66
Младши потребител

Назад към Търговско право