Здравейте,
Въпросът ми е следния, ще купувам деликатесен магазин за хранителни стоки /самия бизнес без фирмата и помещението/, помещението в което се намира магазина е под наем и има необходимите разрешителни, за да се използва като такъв. Сега ми предстои първо да открия ЕООД, което няма да бъде регистрирано по ДДС, но проблема е, че не знам, какви са останалите документи, които трябва да извадя на самата фирма, за да упражнява тази дейност и ще съм много благодарна ако някой ми каже какви са следващите стъпки.
Благодаря!
- Дата и час: 26 Ное 2024, 04:25 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Фирмени документи за хранителни стоки
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Фирмени документи за хранителни стоки
Ами освен този още двайсетина, вкл. и всички регистрации наново.
- ivanov_p
- Активен потребител
Re: Фирмени документи за хранителни стоки
WOW..
и то не като WorldofWacraft
и то не като WorldofWacraft
- pati2
- Потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|