начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Препродажба

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Препродажба

Мнениеот valan93 » 17 Мар 2014, 16:57

Здравейте,

Имам следния проблем: Основах фирма за доставка на козметични продукти. Имам клиентите, но продуктите трябва да ги взема от трето лице, но за да ги доставя на клиентите ми, продуктите трябва да са примерно с лого на хотел. В нарушение ли съм, ако взема продукт от Трето лице и го препакетирам с лого на хотела, но опаковката съдържа информация от кого е произведен продукта? И ако съм в нарушение каква клауза в договора трябва да се допълни за да успея да си запазя клиентите и Аз да продавам продукта с опаковка за моите нужди?

Благодаря предварително!

PS:Ще помоля само сериозни коментари по проблема!
valan93
Нов потребител

Re: Препродажба

Мнениеот chandra » 26 Мар 2014, 14:00

Така еднозначно ще ми е трудно да отговоря, доколкото не е ясно какво ще препакетирате и етикирате, как са закупени стоките, дали от страна членка на ЕС или не, въобще въпросът ви хич не е елементарен и предполага да се прегледа документално как са оформени въпросните "препродажби", както ги наричате.
chandra
Потребител

Назад към Търговско право