- Дата и час: 23 Ное 2024, 09:51 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Указание от ДЛР за внасяне на държавна такса
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Указание от ДЛР за внасяне на държавна такса
Здравейте, подадох по електронен път заявление А4 за увеличаване на капитала на ООД и промяна в разпределението на дяловете. Към заявлението съм приложил документ за внесени 30 лв. държавна такса. Днес получих Указание от ДЛР, че държавната такса в моя случай е 45 лв и в тридневен срок трябва да я внеса. Въпроса е мога ли да довнеса 15 лв. или трябва да внеса 45 еднократно? Предварително ви благодаря.
- vasil_fx
- Младши потребител
Re: Указание от ДЛР за внасяне на държавна такса
Довнесете.
Два пъти им пиша не тея лумпени, че имат да ми връщат едни ДТ, които по ред причини не оползотворих, но глас в пустиня. Чак се питам, защо още не съм образувало дело срещу тях.
Два пъти им пиша не тея лумпени, че имат да ми връщат едни ДТ, които по ред причини не оползотворих, но глас в пустиня. Чак се питам, защо още не съм образувало дело срещу тях.
"Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки.”
- bird_of_paradise
- Активен потребител
Re: Указание от ДЛР за внасяне на държавна такса
И аз съм имал надвнесени такси, подадох искане по посочения ред и си ги получих обратно...
... след 4 месеца.
... след 4 месеца.
- SashkoS
- Потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|