начало

Обявиха конкурси за повишаване в гражданските и наказателните отделения на окръжните съдилища Обявиха конкурси за повишаване в гражданските и наказателните отделения на окръжните съдилища

prodajba na predpriatie ili prehvarliane na dialove

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

prodajba na predpriatie ili prehvarliane na dialove

Мнениеот grajdanin » 19 Яну 2005, 13:16

Zdraveite na vsi4ki, az sam ot Bourgas, imam registrirano EOOD na koeto az sam sobstvenik i upravitel no realno az ne rabotia s firmata, dopusnah gre6kata drugi hora da rabotiat s neia i se vkarah v belia. Sega edinia ot tei drugite e saglasen da mu prehvarlia firmata. Moje li da mi otgovorite kato tsialo tova prakti4eski vazmojno li e i o6te razbrah 4e ima dva varianta - da se prehvarli tsialoto predpriatie ili da se prehvarliat 100% dialovete - koe e po dobre i koe e vazmojno pri polojenie 4e 4oveka koito 6te go kupi e fizi4esko litse?
grajdanin

Re: prodajba na predpriatie ili prehvarliane na dialove

Мнениеот my friend » 19 Яну 2005, 13:20

прехвърляй дяловете, това е най лесният и евтин начин да се оттървеш от дружеството:))
my friend

Мнениеот яна » 19 Яну 2005, 17:11

така или иначе има различна практика - зависи на какъв състав ще попаднеш. Може да го оформиш като прехвърляне на дялове и пак да ти искат такса за прехвърляне на предприятие
яна

Мнениеот адвокат » 19 Яну 2005, 17:34

Най-добрия и бърз и евтин вариант - продажба на дялове.
Само внимавайте кой ще подготви документите и колко ще Ви поиска затова
адвокат

Мнениеот grajdanin » 22 Яну 2005, 10:32

Blagodaria vi mnogo, jelaia na vsi4ki vi uspehi!
grajdanin

Мнениеот gega » 22 Яну 2005, 17:25

Браво, май френд, страхотна си! Истински юрист и при това, май се познаваме!:)))
gega

Назад към Търговско право