- Дата и час: 03 Дек 2024, 18:31 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
От чие име да е заявлението?
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
От чие име да е заявлението?
Колеги, моля ви да ми припомните ако едноличния собственик на ЕООД е едно лице, а управителят е друго лице, от чие име трябваше да бъде заявлението?
- мила
Re: От чие име да е заявлението?
С учредителния акт нали се възлага на лицето Х да подаде документите за регистрация, практика е това е да е управителя!
- Гери
Заявление до регистърния съд се подава само от управителя, или редовно упълномощено от него лице.Съдружник или едноличен собственик /неуправители/
не са овластени да искат вписване на новонастъпили обстоятелства в ТРегистър. Уточнение: говоря само за Е/ООД
не са овластени да искат вписване на новонастъпили обстоятелства в ТРегистър. Уточнение: говоря само за Е/ООД
- Майлс
Благодаря, сега се сетих, че веднъж подадох заявлението от еднол.собственик, който не е управител и ми го оставиха б.д.
- мила
Колеги, регистрирал съм и от името на едноличния собственик на капитала и от името на управителя.
- Руслан Ганчев
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|