- Дата и час: 27 Ное 2024, 11:46 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
HEEELP
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
HEEELP
Някой има ли идея по какъв начин се ригистрира фарми в офшорна зона? Много ми е спешно
- Mistik
Re: HEEELP
...тц...
Но май във в-к "Капитал" съм виждал рреклами на фирми, които се занимават точно с такива регистрации... защо не погледнеш?
[%sig%]
Но май във в-к "Капитал" съм виждал рреклами на фирми, които се занимават точно с такива регистрации... защо не погледнеш?
[%sig%]
- slavi_kotarov
- Младши потребител
Колега, обърнете се към Burton Global, Благовест Гешев.Това е човекът, който ще ви регистрира офшорка където поискатеи ще ви даде отговори на всичките ви въпроси.Успех!
Телефони:951 52 39
Телефони:951 52 39
- jovana
Благодаря Ви за бързия отговор - това е предполагам тел. в София, а какъв е този господин ?
- Mistik
Благодаря за информацията, но засега клиента ми не знае дали всъщност това иска и откога - та не искам да го притеснявам човека. Но съм си записала координатите му и ще се обърна към него при евентуално желание от страна на клиента ми.
С уважение
Елена
С уважение
Елена
- Mistik
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|