начало

Внезапно почина окръжният прокурор на Кюстендил Ангел Байрактарски Внезапно почина окръжният прокурор на Кюстендил Ангел Байрактарски

HEEELP

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

HEEELP

Мнениеот Mistik » 17 Фев 2004, 13:46

Някой има ли идея по какъв начин се ригистрира фарми в офшорна зона? Много ми е спешно
Mistik

Re: HEEELP

Мнениеот slavi_kotarov » 17 Фев 2004, 14:43

...тц...
Но май във в-к "Капитал" съм виждал рреклами на фирми, които се занимават точно с такива регистрации... защо не погледнеш?

[%sig%]
slavi_kotarov
Младши потребител

Мнениеот jovana » 17 Фев 2004, 14:55

Колега, обърнете се към Burton Global, Благовест Гешев.Това е човекът, който ще ви регистрира офшорка където поискатеи ще ви даде отговори на всичките ви въпроси.Успех!
Телефони:951 52 39
jovana

Мнениеот Mistik » 17 Фев 2004, 15:41

Благодаря Ви за бързия отговор - това е предполагам тел. в София, а какъв е този господин ?
Mistik

Мнениеот jovana » 17 Фев 2004, 16:18

Телефонът е в София,а господинът е собственик на фирмата
jovana

Мнениеот jovana » 19 Фев 2004, 10:49

Колега, свършихте ли работа?
jovana

Мнениеот Mistik » 19 Фев 2004, 10:55

Благодаря за информацията, но засега клиента ми не знае дали всъщност това иска и откога - та не искам да го притеснявам човека. Но съм си записала координатите му и ще се обърна към него при евентуално желание от страна на клиента ми.

С уважение
Елена
Mistik

Назад към Търговско право