начало

Без вина наказан чрез съсобственост с държавата – ефект от разнородната практика по чл. 343б, ал. 5 НК Без вина наказан чрез съсобственост с държавата – ефект от разнородната практика по чл. 343б, ал. 5 НК

Как се продава сайт?

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Как се продава сайт?

Мнениеот Ангел » 14 Ное 2005, 16:35

Здравейте, дано не съм сбъркал раздела. Интересува ме ако желая да продам сайта си как точно става процедурата. Примерно имам онлайн магазин и искам да го продам на търг. Къде и как се обявява това желание (тъй като никой не го знае и нямам конкретен клиент).. ???
Благодаря ви предварително!!!
Ангел

Мнениеот Гост » 20 Ное 2005, 15:15

принципно аз не съм виждал търгове за уеб-сайтове (като изключим големите като e-Bay и т.н.), но е редно да обявиш това си желание в редица други форуми най-малкото с по-компютърна насоченост. При всички случаи ще попаднеш на някой, който проявява интерес.

В случая попадна на мен - аз проявявам интерес =]. Дай малко повече информация относно сайт-а, статистика някаква евентуално и след това може да се свържем да обсъдим по-подробно.

Колкото до правните въпроси свързани с прехвърляне на собственост и т.н. не мога да ти помогна тъй като не съм юрист.
Гост

Мнениеот Ангел » 20 Ное 2005, 20:00

Благодаря ти, за сега не съм решил твърдо, така че повече информация по въпроса няма да дам.
Мерси все пак!
Ангел

Мнениеот edv » 20 Яну 2006, 15:17

Anonymous написа:принципно аз не съм виждал търгове за уеб-сайтове (като изключим големите като e-Bay и т.н.), но е редно да обявиш това си желание в редица други форуми най-малкото с по-компютърна насоченост. При всички случаи ще попаднеш на някой, който проявява интерес.

В случая попадна на мен - аз проявявам интерес =]. Дай малко повече информация относно сайт-а, статистика някаква евентуално и след това може да се свържем да обсъдим по-подробно.

Колкото до правните въпроси свързани с прехвърляне на собственост и т.н. не мога да ти помогна тъй като не съм юрист.

ако искаш се свържи с мен, ако все още проявяваш интерес. ще обсъдим всичко подробно edv@dir.bg
edv

Назад към Търговско право