начало

КС ще се произнесе за заплатите на медиците и приоритетните болници КС ще се произнесе за заплатите на медиците и приоритетните болници

Как да си закрия ЕТ

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Как да си закрия ЕТ

Мнениеот Димитър Арсов » 15 Яну 2006, 13:32

Здравейте ...имам малко нужда от помощ а тя е имам едно ЕТ което не го използвам вече и искам да го закрия как става и какво трябва да подготвя ...мерси много :lol:
Димитър Арсов

Мнениеот Рая » 15 Яну 2006, 13:38

Заявление до ОС,квитанция за платена такса и документ от НАП,че нямате задължения.
Рая

Мнениеот drug » 15 Яну 2006, 15:14

Най-напред отивате в НАП и попълвате Уведомление, че искате да закриете ЕТ. С подпечатаното от тях копие, платена такса от 15 лв и заявление до ОС си подавате документите за закриване.
Когато излезе решението на съда, до 1 месец от датата на закриване, подавате ликвидационна данъчна декларация и следват ревизии по закриването (не е задължително да дойдат - те преценяват).
drug

Мнениеот Гост » 16 Яну 2006, 00:32

Мерси много .....ако е само това не е трудно :):):) мисля, че ще се оправя :lol:
Гост

Re: Как да си закрия ЕТ

Мнениеот Гост » 16 Яну 2006, 04:40

Димитър Арсов написа:Здравейте ...имам малко нужда от помощ а тя е имам едно ЕТ което не го използвам вече и искам да го закрия как става и какво трябва да подготвя ...мерси много :lol:
:idea:
Гост

Назад към Търговско право