- Дата и час: 12 Дек 2024, 14:29 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Как да си закрия ЕТ
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Как да си закрия ЕТ
Здравейте ...имам малко нужда от помощ а тя е имам едно ЕТ което не го използвам вече и искам да го закрия как става и какво трябва да подготвя ...мерси много
- Димитър Арсов
- Рая
Най-напред отивате в НАП и попълвате Уведомление, че искате да закриете ЕТ. С подпечатаното от тях копие, платена такса от 15 лв и заявление до ОС си подавате документите за закриване.
Когато излезе решението на съда, до 1 месец от датата на закриване, подавате ликвидационна данъчна декларация и следват ревизии по закриването (не е задължително да дойдат - те преценяват).
Когато излезе решението на съда, до 1 месец от датата на закриване, подавате ликвидационна данъчна декларация и следват ревизии по закриването (не е задължително да дойдат - те преценяват).
- drug
Re: Как да си закрия ЕТ
Димитър Арсов написа:Здравейте ...имам малко нужда от помощ а тя е имам едно ЕТ което не го използвам вече и искам да го закрия как става и какво трябва да подготвя ...мерси много
- Гост
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|