- Дата и час: 24 Ное 2024, 17:38 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
проблем с шефа
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
проблем с шефа
Млада служителка съм в голяма компания. Прекият ми началник проявява видим сексуален интерес към мен. Аз обаче не го харесвам и това затруднява работата ми. Как да постъпя? Имам ли някаква защита по закон? Ако го изоблича пред по-големия шеф, могат ли да ме уволнят? Моля, дайте ми съвет.
- Красимирка
Re: проблем с шефа
Уважаема Красимирке,
не знам дали сте гледала снощи шоуто на Слави, но той разказа един виц за жена, прилична на тюлен, с гъст мустак и задник като самолетоносач, която страдала от сексуален глад. Нейна съседка я посъветвала да извика водопроводчика ... примерно Гошо и той нямало да й откаже. Та дошъл Гошо и след като оправил някакво кранче в банята, си поискал чаша ракия и лимонада. Алкохолът изпил, а лимонадата излял вършу главата си. Това нещо се повторило още два пъти и жената го попитала защо си излива лимонадата на главата. Той й отговорил - "Че ще правим секс, ще правим, но поне да не ми настръхва косата.
Това е.
не знам дали сте гледала снощи шоуто на Слави, но той разказа един виц за жена, прилична на тюлен, с гъст мустак и задник като самолетоносач, която страдала от сексуален глад. Нейна съседка я посъветвала да извика водопроводчика ... примерно Гошо и той нямало да й откаже. Та дошъл Гошо и след като оправил някакво кранче в банята, си поискал чаша ракия и лимонада. Алкохолът изпил, а лимонадата излял вършу главата си. Това нещо се повторило още два пъти и жената го попитала защо си излива лимонадата на главата. Той й отговорил - "Че ще правим секс, ще правим, но поне да не ми настръхва косата.
Това е.
- потаен
Имате потенциална защита по НК, но тя би настъпила при евентуално извършен и доказан полов контакт. Изобличаването пред по-горен шеф не е основание за прекратяването на трудовите правоотношения с Вас, но работодателят винаги може да намери основание за това, например "поради съкращаване на щата" и т.н. Съветът ми е да се обърнете към някои фондации за защита правата на жените... От практическа гледна точка, проблемът Ви наистина е сложен, но не е неразрешим.
- bgjurist
- Потребител
Или търпиш или напускаш. Щом те е страх да говориш с големия шеф.
........ има и трети вариант - да започнеш да го харесваш.
........ има и трети вариант - да започнеш да го харесваш.
- kolega
Уважаема Красимирка,
на Ваше място ще опитам следната комбинация - мераклията ме вижда в малко по-фриволна ситуация около големият шеф, след което по подходящ начин ще го запитам - как мисли - на какво ли се дължи назначението ми в тази фирма!?!
Има, разбира се, и други варианти - но за тях - в писмен вид по e - mail !
P.S. Дано да не съм закъснял много със съветите!
на Ваше място ще опитам следната комбинация - мераклията ме вижда в малко по-фриволна ситуация около големият шеф, след което по подходящ начин ще го запитам - как мисли - на какво ли се дължи назначението ми в тази фирма!?!
Има, разбира се, и други варианти - но за тях - в писмен вид по e - mail !
P.S. Дано да не съм закъснял много със съветите!
- remo
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|