начало

ЧСИ настояват за промени: Поставени сме в ситуация да поемаме негативите от злоупотребите чрез арбитражи ЧСИ настояват за промени: Поставени сме в ситуация да поемаме негативите от злоупотребите чрез арбитражи

Административно право - специална част?

В този форум можете да търсите и предоставяте лекции и др. материали

Административно право - специална част?

Мнениеот mistar4o » 06 Ное 2009, 15:13

Здравейте трябва ми този раздел от Административното право на всякаде намирам само обща част а имам да правя курсова задача. Тя по принцип е за Управление на здравеопазването. Проблема е че нещо не мога да свържа нещата ако някой може да даде някакви насоки или нещо като план по които да търся из законите ще вум му благодарен. За лекциите на [email protected]
mistar4o
Нов потребител

Re: Административно право - специална част?

Мнениеот advokat__nikolov » 07 Ное 2009, 17:23

mistar4o написа:Здравейте трябва ми този раздел от Административното право на всякаде намирам само обща част а имам да правя курсова задача. Тя по принцип е за Управление на здравеопазването. Проблема е че нещо не мога да свържа нещата ако някой може да даде някакви насоки или нещо като план по които да търся из законите ще вум му благодарен. За лекциите на [email protected]

Отиди в библиотеката и питай за Административно право - Специална част на Проф. д-р Александър Воденичаров и Проф.д-р Георги Костадинов. Той е единствен написван някога по тая материя. Мисля че е от 1963 г.

Успех !
advokat__nikolov

Назад към Лекции и материали