- Дата и час: 21 Ное 2024, 23:03 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
КОНКУРС ЗА ДЪРЖАВНИ СЪДЕБНИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ
|
|
колеги, незнам за вас, но днес са ми пуснали в пощенската кутийка известие да се явя в пощата да си получа писамцето.така , че савсем скоро и вие ще получите. вече са ги пуснали.
за велик ден ще сме на работа и ще ползваме почивните дни - официално.
за велик ден ще сме на работа и ще ползваме почивните дни - официално.
- tiq
- Младши потребител
simo99 написа::shock: ДСИ??????
Какво търсиш тогава в тази тема и на кого си седнал да обясняваш разликите между ЧСИ и ДСИ ? И в крайна сметка не стана ясно с какво тези разлики обясняват факта, че първите ги спешават по телефона от МП да встъпват в длъжност, а пък на другите им бавят назначението ?
-
gudio - Активен потребител
gudio написа: И в крайна сметка не стана ясно с какво тези разлики обясняват факта, че първите ги спешават по телефона от МП да встъпват в длъжност, а пък на другите им бавят назначението ?
С ЧСИ министерството бързаше да отчете реформи, а за другите- май отбива дейност.. И айде, кога ще обявяват пак конкурс за ЧСИ??? Нали по закон уж трябваше всяка календарна година?
- bubamara2
- Потребител
И аз вече го получих. Сега предстои пътуване. В писмото не е посочено по кое работно време, така че да разбирам че през целия работен ден ще може да те приемат.
- nasi2
- Младши потребител
Последна промяна kalahan2008 на 16 Юни 2008, 20:12, променена общо 1 път
- kalahan2008
- Активен потребител
kalahan2008 написа:bubamara2 написа:И айде, кога ще обявяват пак конкурс за ЧСИ??? Нали по закон уж трябваше всяка календарна година?
Това къде го пише?
Май никъде... На мен така ми се е искало... В Наредба № 1 от 2006 Г. за условията и реда за провеждане на конкурс за ЧСИ никъде не е посочено... И все пак има доста незаети места. Докога ли ще ги държат??
- bubamara2
- Потребител
Получих писмото - донесоха го на вратата, не съм ходила в пощата. Обадих се по телефона, на номера, посочен в писмото. Казаха да не ходим преди 22-23 април - договорите не са подписани от министъра. Трябвало преди да тръгваме, пак да проверим - да не се разкарваме напразно. Който не вярва - да се обади лично, дамата беше много любезна.
- teodora_abc
- Младши потребител
Защо забравяте, че след като сте получили уведомлението, започва да тече 14-дневния срок, в който по КТ следва се явите в МП и да встъпите Полухте известието, хайде сега да почакате, че договорите не били подписани!Да, ама срока си тече...
- Legion
- Младши потребител
Не съм забравила, колега. И аз това попитах вчера. Казаха, че и да отида днес, просто ще ме върнат пак. И те съобразявали /уж/, че тече срок, и щели да са готови на 22-23. Който не вярва - да пита. Иначе мислех днес да ходя.
- teodora_abc
- Младши потребител
ще поживеем и ще видим...Дано да се съобразят все пак и всички да се успокоим най-накрая!Длъжниците също да са спокойни Новите попълнения идват
- Legion
- Младши потребител
Legion написа:ще поживеем и ще видим...Дано да се съобразят все пак и всички да се успокоим най-накрая!Длъжниците също да са спокойни Новите попълнения идват
Дано да сме живи и здрави! И след три месеца пак да ни има във форума, защото от последното изречение ми стана смешно
- simo99
- Младши потребител
Колега,simo99, хубаво е младите и амбициозни юристи да имат хъс за работа. Време е вече този форум да се поразведри, защото всички са изнервени и задават куп въпроси за встъпването.А днес е празник . ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ЮРИСТИ!
- Legion
- Младши потребител
kalahan2008 написа:http://big.bg/modules/news/article.php?storyid=37716
"- Колко души са сега в системата и достатъчно ли са те?
- Работят 170 частни съдебни изпълнители, има още около 80 свободни места, за които ще направим конкурс догодина."
Бих добавила само датата на цитираното от Вас:
24/11/2006
- bubamara2
- Потребител
Колеги, подписа ли си някой трудовия договор. Аз мислех днес да пътувам за София и вчера за всеки слручай звъннах на телефона за контакти, посочен в писмото. Г-жата каза след 24.04. Какво значи след 24, като срока тече, останаха още 3-4 дни, като се има предвид, че понеделник е почивен ден. Моля, споделете.
- nasi2
- Младши потребител
Аз подписах днес. Строиха ни в една редица пред 106-та и ни връчиха 2 броя заявления в които заявяваш от коя дата ще встъпиш. Цялата процедура отне точно 5 минути. Успех!
- marinov
- Потребител
Re: КОНКУРС ЗА ДЪРЖАВНИ СЪДЕБНИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ
Който го интересува, има обявен конкурс за ДСИ. За справка - сайта на Министерство на правосъдието!
- dimnik
- Нов потребител
в сайта на Министерството няма нищо на "Конкурси",кога е обявен,може ли малко по-подробна информация?Благодаря предварително...
- shany83
- Потребител
В сайта на МП, в раздел "Съобщения", ето линк към обявлението:
http://www.justice.government.bg/new/Pa ... f6CcENo%3d
http://www.justice.government.bg/new/Pa ... f6CcENo%3d
- tsveti_d
- Младши потребител
|
|