- Дата и час: 22 Ное 2024, 22:29 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
конкурс за младши магистрати Vol.2
|
|
И сега в карайна сметка...имаме ли основание да обжалваме така проведения конкурс...или....съвсем се обърках..
- pleasure
- Младши потребител
ЦЯЛАТА ДАНДАНИЯ ЯВНО Е ЗА НИЩО.СТАВА ВЪПРОС ЗА ТОВА, ЧЕ ДО УСТЕН ЩЕ СЕ ДОПУСКАТ ВСИЧКИ, КОИТО СА ДОПУСНАТИ И ДО ПИСМЕН.
- T.A.R.A.
- Потребител
Не е съвсем за нищо, защото тия, които не са били допуснати до устен сега могат да обжалват конкурса на това основание.
- i.s.k.r.a
- Потребител
i.s.k.r.a едва ли някой, който има по-малко от 4.5 ще обжалва.Дори да го направи,какви са му шансовете след това?
- T.A.R.A.
- Потребител
i.s.k.r.a едва ли някой, който има по-малко от 4.5 ще обжалва.Дори да го направи,какви са му шансовете след това?
- T.A.R.A.
- Потребител
Аз мисля, че има значение отмяната на тези разпоредби. Браво на жалбоподателя ! Принципите трябва да се спазват. Само, че в последно време създават и принципите така, че да са удобни за определени хора и целите им.
- zlasenova
- Младши потребител
В ИНТЕРЕС НА ИСТИНАТА КОНКУРСИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОБЖАЛВАТ И ДА ПАДАТ ДО ТОГАВА, ДОКАТО НЯМА ЯСНИ И ТОЧНИ КРИТЕРИИ ЗА ПРОВЕЖДАНЕ И ОЦЕНКА.ТЪЙ КАТО ТОВА НЯМА ДА СТАНЕ ЩЕ СЕ ПОЛУЧИ ОМАГЬОСАН КРЪГ
- T.A.R.A.
- Потребител
в крайна сметка, това че изобщо не са допуснати до участие си е съществено нарушение. да не забравяме, че от близо 900 кандидати само 180 бяха допуснати до устен изпит. Шансовете им за класиране са отделен въпрос. То и тези с 4.50 не са с големи шансове...... а и шансовете не следва да се определят изначално
- leila2007
- Младши потребител
Правилно.Мислите ли, че може да се обжалва провеждането на целия изпит...?Като се има предвид как започна всичко...как щяха да сменят всички от комисиите...но видяхме, че не беше нищо по различно....да ни изпитват никакви криминалисти...каде са истинските преподаватели по право и процес???
- pleasure
- Младши потребител
Съгласна съм с теб.Интересува ме дали решението е обнародвано и кога,за да се знае дали изобщо ще съществува възможност за обжалване.защото може да се обнародва по-късно,докато влезе в сила 7-дн.срок ще е изтекъл
- T.A.R.A.
- Потребител
първо гафа с казуса, после обещаха че ще изплатят разноските на всички участници заради проваления изпит, а не съм чула нещо за това
после, недопуснатите 700 кандидати,
после изпит без да могат да се ползват закони
и накрая за капак и гражданскоправни науки,
а Енчовците няма да ги коментирам
после, недопуснатите 700 кандидати,
после изпит без да могат да се ползват закони
и накрая за капак и гражданскоправни науки,
а Енчовците няма да ги коментирам
- leila2007
- Младши потребител
|
|