- Дата и час: 22 Ное 2024, 23:02 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
конкурс за младши магистрати Vol.2
|
|
Никого не нападам мила, нападам себе си...разочароващо е как си мрънкаме някакви неща...от ден до пладне....и така...не ми се иска толкова примирени, неинициативни хора да са утрешните ни прокурори...наистина!!!
- pleasure
- Младши потребител
Държа на мнението си за обжалване, но счетох, че за колегите, явяващи се утре, ще е по-важна другата информация. Извинявам се за което!
- i.s.k.r.a
- Потребител
Колко време има за мислене върху въпросите?
Кои въпроси точно ти се паднаха ?
Казвай де?
Спокайно ли е в залата?
Кои въпроси точно ти се паднаха ?
Казвай де?
Спокайно ли е в залата?
- The_Night_Rider
- Младши потребител
Това че вие, будните, продължавате да говорите, означава ли, че като дойде време да се действа ще може да се разчита на вас? Обикновено най-приказливите се покриват първи.
- i.s.k.r.a
- Потребител
Между другото аз кандидатствам само за Благовеград, има ли други за РС - Благоевград да обсъдим на кой какви са му шансовете?
- andronika
- Потребител
искам специално да се обърна към колегата bogo_mil! незнам каква е тази омраза с която подхождаш към octavius!!! и като цяло смятам че е недопустимо да се държим така един към друг! все пак сме колеги! имаме си един Енчо с когото да се занимаваме, нека не се впускаме в излишни нападки един към друг! ако някой е правил примерно класиране за съдийския - това бях аз, и то след като си отделих цели 3 часа от работното време, за да сравнявам входящи номера от подадените молби, да гледам оценки, да правя предположения кой номер за кой град е.... и т.н. Също така, пак да се върна на octavius - мисля че ако има някой нагласен кандидат, то той няма изобщо да чете оплакванията ни във форума, още по-малко пък ще седне да ни пише врели -некипели.... И още нещо - относно факта нагласен ли е конкурса - аз се явявам за трета година - винаги не ми е достигало по много малко. Тази година се явих почти на шега - колкото да си проверя знанията... И така се случи, че на писмения изкарах добра оценка, а на устния просто извадих късмет с въпросите... Не съм 100% сигурна за мястото, където съм кандидатствала, но определено имам шанс! Малко се поотплеснах, но мисълта ми беше - нека не оправдаваме недобрите си резултати с връзкарство на другите кандидати... не ни прилича...
и накрая - ЕНЧО може наистина пък да е гений...
и накрая - ЕНЧО може наистина пък да е гений...
- adv_agentka
- Младши потребител
е, изказвам само предположения... нека изчакаме и да видим как се е справил на устния за прокурори... ако има и там шестичка - когато фактите говорят, ние - простосмъртните само може да мълчим:)))
- adv_agentka
- Младши потребител
i az sam se iaviaval 3pati . na 1prokurorski imah 4.75 i biah na 117miasto sled pismeniat(ima6e 44 mesta) na ustniiat imah 5 5 5 5 3 ako 3 be6e 4 stavah prokuror navsiakade(togava se pi6eha vsi4ki gradove) bez Sofia i Plovdiv. Edna gadna prokurorka mi pisa 3 za6toto e kolejka na ba6ta mi..... i se mraziat ... i kakto stava iasno prodaljavam da se iaviavam!?
- anjelo
- Младши потребител
е, защо да не се яви - може да иска за пореден път да ни смае със знания...))
anjelo, ти само на прокурорския ли се явяваш?
anjelo, ти само на прокурорския ли се явяваш?
- adv_agentka
- Младши потребител
kolegi otnosno objalvaneto!!!!!!! Znaete li edna istoria za Alex. Makedonski? 4etete. NA niakakav pir (zapoi) toi zaspal . Sabudil se i kazal na edin ot svoite voeno4alnitsi- Osajdam te na smart . Onia mu kazal,4e 6te objalva. A.M mu otgovoril - pred koi be............ Sledite li mi misalta???????????????????
- anjelo
- Младши потребител
не искам да звучи песимистично, но и аз не виждам някакъв евентуален ефект от обжалване.... обжалване на какво по-точно? с какви мотиви? доколкото съм запозната с наредбата, може да се обжалва решението на комисиите за класирането... за съдийския такова решение не е имало... имаше класиране, но решение - не.... поправете ме ако греша....
- adv_agentka
- Младши потребител
Pak pitam pred koi 6te objalvah?????????? Pred tezi koito sa si vkarali horata li? a ina4e osnovania kolkoto iska6 mojem da izmislim
- anjelo
- Младши потребител
|
|